MOOOIER

Nieuwe Boteringestraat 22 9712PL Groningen • Tel: 050 5015460 / 06 41345932 • E-mail

Metamorfose uit het Dagblad v/h Noorden

Ina heeft heldere kleuren nodig om haar gezicht mooi uit te laten komen en dit kan de koele heldere winter of de warme heldere lente zijn. Ina is een duidelijke warme lente, dit bleek na de kleurenanalyse. Ze kan mooie warme heldere lentekleuren dragen.
Ze kreeg als haaradvies - goudblond -. Make-up, een warme koraalrode lippenstift, oogschaduw champagne en groen. Dit staat mooi bij haar bruine ogen. De rest doet de mooie koraalrode sjaal.

Annemarieke heeft een hele lichte huid met helder blauwe ogen en een natuurlijke lichtrode haarkleur.
Annemarieke bleek een herfsttype. Haar huid krijgt een prachtige warme glans door de herfstkleuren en haar blauwe ogen vallen extra op.
Omdat ze nog zo lekker jong is, kan ze knallen en als haarkleuradvies kreeg ze dan ook diep rood. Make-up ook weer een groene oogschaduw en een warme rode kleur op de lippen.

Judith is voor mij in eerste instantie een wintertype. Door haar huidskleur en donkere bruine ogen met vrij donkere wenkbrauwen. Dit bleek juist, Judith is een wintertype.
Ook Judith had een warme kleur in haar haar, wat jammer is, omdat een koele donkere kleur mooier is voor Judith. Als haarkleuradvies dus donker en koel. Make-up donkergrijze basis oogschaduw met een koele donkerblauw. Bij haar ogen past dit perfect. Op de lippen wild magenta-helderrose. Wintertypes kunnen net als bij de kleding, make-up gebruiken in felle koele kleuren.

Dianne heeft een mooie bleke huid met heldere blauwe ogen. Na de kleurenanalyse blijkt Dianne een wintertype te zijn. De koele heldere winterkleuren maken haar huid mooi fris en de blauwe ogen gaan stralen.
Dianne gebruikt foundation, omdat ze een bleke huid heeft en daardoor meer kleur op haar huid wil brengen. Echter als ze de winterkleuren draagt is dit niet meer nodig, omdat ze een mooie huid heeft. Een bleke huid past bij Dianne en is mooi met de juiste kleuren.
De warme haarkleur past niet bij Dianne. Daarom heb ik als haaradvies donker en koel gegeven. Make-up een donkergrijze en turquoise oogschaduw. De lippen een koele knalrode kleur. Dianne zelf voelt zich vooralsnog beter bij iets minder knal, maar dat komt nog wel. Mooie kobalt sjaal erbij en klaar.

Lisette heeft een zeer toepasselijke achternaam Mooi. Toen ik haar aansprak om mee te doen met de metamorfose twijfelde ze. Maar het is toch heel toevallig als je een kleurenanalyse bij Moooier aangeboden krijgt en je hebt de achternaam mooi, dan moet je toch meedoen en dat deed ze gelukkig ook.
Lisette heeft een mooie lichte huid met een natuurlijke haarkleur, waar nog iets warmblond inzat.
Als advies bij de kapper had ik licht asblond gegeven. Na overleg bij de kapper hebben ze voor haar eigen koele donkerblonde haarkleur gekozen, omdat Lisette geen uitgroei wilde.
Als oog make-up basis lichtroze oogschaduw met lichtgrijs en een lichtroze lippenstift. Net als bij de kleding van zomertypes de make-up geen felle kleuren, maar mooie koele gedempte kleuren.

 

 

Metamorfose
 
Copyright 2007-2010, Ineke Speerstra - Moooier. All rights reserved.